a557f580065440a530ef28af81661967.jpg
d92302685d3435f2c973ad0c1fab9572.jpg
92d371bee5ea5007ea8231cf9f3f0b5b.jpg
45aa60f984152f7be69c1f33dc9d2b91.jpg

Turism Social
Turism Social

Turism Social

Sejururi atractive, la tarife pentru seniori si nu numai - relaxare in extra sezon la tarife accesibile. Cele mai numeroase si deosebit de bine organizate sunt ofertele pentru Spania (Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava) si Cipru (Limassol, Larnaca). Ofertele pentru programele turistice pentru seniori, au inceput sa se raspandeasca in intreaga lume! Beneficiaza acum de ofertele de seniori pentru Israel, si viziteaza locurile sfinte.
Spania

Spania

Profitati de vacante conform programului turism social in frumoasa Spanie! Preturi mici la pachete turism social in Spania!
Costa Brava a fost o destinatie preferata de marii artisti ca Salvador Dali sau Pablo Picasso.
Insula Tenerife  sau Insula Primaverii Vesnice, este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare.
Madrid, capitala tarii si cel mai mare oras din Spania.
Costa del Sol – denumita  „coasta soarelui”, este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte.
View items...
Italia

Italia

Profitati de vacante conform programului turism social in frumoasa Italie:
Toscana este asezata in mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune – strabate tot tinutul.
Napoli, cu istoria sa grandioasă, este un loc pe cât de bogat în obiective turistice, pe atât de decadent în imagine. Sorrento, renumitul oraş-staţiune, loc al luxului şi al plăcerilor estivale, este amplasat pe latura de nord a Peninsulei Sorrentino, chiar vizavi de marele Napoli. Cele două destinaţii ale acestui program sunt despărţite de marea unui golf presărat cu nestemate naturale şi capodopere ale geniului uman.
Sicilia este un tărâm aparte, o insulă separată de restul Italiei, nu numai de mare, ci şi de secole de experienţe istorice şi culturale.
View items...
Portugalia

Portugalia

Lisabona oferă un tablou unic de atracții culturale, restaurante excelente și accesibile, străzi lăturalnice ireale și aerul sărat al Altlanticului.
Porto - Al doilea oraș ca mărime al Portugaliei, cu mai mult de un milion de locuitori, Porto se mândrește cu câteva atracții importante aflate pe malul râului.
Costa de Estoril
Evora - Unul din orașele care nu trebuie ratate este Evora. Este înconjurat de ziduri masive și încununat de o catedrală care domină casele aflate pe terase neregulate. Labirintul de străzi pavate pare să nu aibă niciun ritm sau motiv. După fiecare colţ se pare că este un conac, o biserică sau o structură excepțională.
Fatima, sanctuarul cel mai important al Portugaliei, acționează ca un far pentru patru milioane de pelerini anual.
View items...
Cipru

Cipru

Larnaca - Oraşul se află în sudul insulei şi este probabil cea mai veche aşezare a Ciprului, ce datează de aproximativ 6000 de ani. Se spune că Larnaca este cea mai potrivită destinaţie pentru a întelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atrăgătoare destinaţii turistice din spaţiul mediteranean.
Limassolul - Acesta este cel mai important port al insulei, dar şi un mare centru viticol.
Nicosia - Capitala ţării încă din secolul XII, Nicosia este un oraş cu o istorie bogată, ale cărei urme sunt vizibile şi astăzi pentru cei care vizitează centrul vechi al oraşului. Zidurile acestuia au fost ridicate de veneţieni.
Paphos - aici putem vizita zeci de relicve: catacombe ale regilor, mozaicuri, castelul medieval, templul Afroditei şi multe alte situri arheologice.
Ayia Napa
View items...
Dubai

Dubai

Dubai este un loc excelent de vizite pentru plajele sale superbe, barurile şi restaurantele sofisticate, cumpărături, hoteluri luxoase şi zgârie-nori (incluzând, desigur şi Burj Kalifa).
În Dubai se găsesc unii dintre cei mai înalţi zgârie-nori din lume. Burj Khalifa este cea mai înaltă structură construită de om pe pământ, cu o înălţime de 828,141 metri. Cea mai înaltă clădire rezidenţială din lume, Marina 23 este, de asemenea, situată în Dubai.
De ce Dubai? Pentru că în fiecare moment se transformă, că atunci când crezi că ai văzut tot, se ivește un nou proiect spectaculos, fiind cel mai dinamic nucleu al ţărilor arabe.
Este o ţară sigură şi stabilă, iar posibilităţile de recreere şi distracţie pentru toate vârstele sunt aproape interminabile!
View items...
Israel

Israel

Israel reprezinta unul dintre cele mai importante locuri sacre pentru toate cele 3 mari religii monoteiste ale lumii: islamismul, iudaismul si crestinismul.

O calatorie in Israel reprezinta o incursiune in istorie, un pelerinaj la izvoarele crestinatatii, in locul unde interferentele culturale dintre Orient si Occident au dat nastere unui mosaic de etnii, religii, traditii, obiceiuri si credinte.
View items...
Istanbul

Istanbul

Istanbul este un oras plin de viata, care atrage un numar mare de vizitatori in fiecare an. Acesta are hoteluri si restaurante excelente, magazine si bazaruri, precum si baruri sau cluburi.
 
Exista o multime de obiective turistice care pot fi vizitate pe jos, cu tramvaiul sau cu barca. Cei care sunt interesati de istorie si arhitectura vor fi fascinati de splendoarea multor cladiri.

Istanbul este un oras vibrant, ce contine urmele multor civilizatii si culturi. Orasul este plin de contraste, de la biserici vechi la cladiri moderne din sticla.
View items...
Alte destinatii

Alte destinatii

În sezonul 2015–2016, turiştii care vor opta pentru sejururile noastre, vor avea ocazia să viziteze unele dintre cele mai frumoase ţări ale Europei: Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Grecia,  Cipru şi Turcia, Dubai, Israel, Elvetia. Senior Voyage este însă un brand cu o dezvoltare foarte rapidă. De aceea, în fiecare nou sezon, în portofoliul nostru veţi găsi noi şi noi destinaţii.
View items...