a557f580065440a530ef28af81661967.jpg
d92302685d3435f2c973ad0c1fab9572.jpg
92d371bee5ea5007ea8231cf9f3f0b5b.jpg
45aa60f984152f7be69c1f33dc9d2b91.jpg

Corporate Travel
Turism de afaceri

Turism de afaceri

Rezervari online

 

 Cu o echipa tanara, dinamica si profesionista, Allure Travel are raspunsul potrivit pentru fiecare din calatoriile si intalnirile dvs de afaceri. Experienta noastra ne permite sa va propunem cea mai buna alternativa pentru organizarea urmatorului Eveniment, Congres, Team-builiding sau grup Incentive, oferind un program bine definit, prin selectarea celor mai potriviti furnizori de servicii turistice, conform asteptarilor si  bugetului dvs.

Allure Travel propune programe noi, idei inovatoare, seriozitate si o coordonare eficienta a serviciilor oferite. Scopul nostru este acela de a transforma evenimentul dvs. intr-un unicat, iar calatoria aleasa intr-una memorabila!

MISIUNEA: “calatoria dvs. este singurul nostru business”

. . . si principala preocupare de a furniza servicii turistice la cel mai inalt standard calitativ in conditiile celui mai economic cost. Eforturile noastre sunt concentrate in a deveni partenerul dvs de incredere pentru  oricare din proiectele dvs.

Comunicare

Oricare din ofertele si cotatiile noastre incep cu o buna intelegere a obiectivelor clientului nostru. Intelegem importanta mentinerii deschise a canalelor de comunicare  si a contactului permanent cu dvs. – clientul nostru.

Standard

Eficienta si calitatea serviciilor furnizate sunt esentiale. Cu experienta, profesionalismul si determinarea membrilor echipei sale, Allure Travel este in masura sa faca dovada acestor calitati.

Inovare

Spiritul creativ si ideile inovatoare in stadiul planificarii evenimentului  continua de-a lungul intregului proces de organizare a evenimentului dvs, pana la finalizarea acestuia. Allure Travel face diferenta intre un eveniment de real succes si unul mediu.

Ce oferim

 • Conferinte si intalniri de afaceri    
 • Congrese, expozitii, targuri
 • Team-building

Team-building-ul este un proces care dezvolta cooperarea si lucrul in echipa din cadrul unei echipe/departament/companii, in functie de dimensiunea organizatiei. Pentru a constitui o echipa eficace, membrii acesteia trebuie sa aiba un scop/obiectiv comun, sa se respecte reciproc si sa fie motivati sa-si foloseasca toate resursele a fiecarui membru in atingerea obiectivelor. Fiecare membru al echipei este o parte integranta in succesul unei organizatii.

Indiferent de natura activitatii companiei dvs, Allure Travel are abilitatea si compententa de a face din acest eveniment un program de crestere a coeziunii interne si dezvolare a performantelor echipei si, nu il ultimul rand, o experienta memorabila.

Din vasta experienta dobandita de echipa Allure Travel si diversitatea activitatiilor prestate in turism si organizari evenimente, va putem oferi o paleta larga de propuneri de team-building-uri indoor sau outdoor, fie pe plan national sau in afara tarii. Ne implicam in organizarea oricarui program de training ce implica utilizarea unei locatii diferite, pauze de masa sau relaxare, cursuri de supravietuire, expeditii, evenimente de echipa si alte activitati outdoor ca sport, paintball, calarie, catarare, rafting, mountainbiking, aventura sau doar destindere.

Va putem pune la dispozitie programe din care aveti numai de castigat! Cunostinte, emotii, natura, creativitate, echipa, motivare, management, destindere, vanzari, leadership: imaginati-va!

Seminarii placute dar instructive, despre cum sa-ti incanti clientii, cum sa-i uimesti. Cum sa-i faci sa revina si sa cumpere tot de la tine, si sa povesteasca si sa re-povesteasca despre tine fara sa le-o ceri. Cum sa castigi fidelitatea clientilor prin Noi Standarde de Buna Practica, inainte ca cei din competitia ta sa o faca! … Astfel de seminarii pentru intreaga echipa.

Sau seminarii de motivatie, gandire pozitiva. Cum sa-ti placa ceea ce faci, cum sa te amuzi si in acelasi timp sa devii cel mai bun. Cum sa castigi mai multa recunoastere, cum sa-ti asumi mai multe responsabilitati, sa fii mai entuziast. Un plus de loialitate si intiativa. Dezvoltare personala pentru fiecare din echipa, si prin aceasta pentru intreaga echipa.

Teambuilding in weekend, de doua sau trei zile la munte, intr-un cadru  pitoresc si linistit alaturi de echipa.

Imaginati-va toate aceste castiguri intr-un cadru natural  pitoresc, in conditii de confort, printre alte activitati recreative in aer liber, placute, energizante si amuzante. Urmate – de ce nu? – de o mica petrecere. Cunostinte, abilitati si atitudini – va recomandam specialisti; locatii, echipamente, buget, concept – va construim programe exact pe nevoile dumneavoastra, vara sau iarna, nu trebuie decat sa ne spuneti ce obiectiv aveti.

 • Programe incentive

Programele incentive sunt o modalitate de motivare a angajatiilor, clientilor si colaboratorilor cu obiectivul de imbunatatire a performantelor atat individuale cat si cele corporatiste. Aceasta modalitate ofera anjagatilor sau echipelor sansa de a beneficia de o excursie extraordinara, ca urmare a indeplinirii unor obiective ale companiei.

Programul incentive este cel mai eficient procedeu de motivare. Aceste excursii se organizeaza in locuri deosebite, unice, care sa ofere participantilor o experienta de neuitat. Impreuna cu serviciile de baza oferite, cazare si transport, participantii la aceste programe pot beneficia de diferite activitati deosebite: de la o cina in Montmatre sau o seara de teatru la Broadway, la o croaziera sau excursie intr-un loc faimos, o excursie cu un balon cu aer cald sau participarea la un eveniment sportiv sau cultural.

Pe langa urmarirea obiectivelor clientului in organizarea unui program incentive, un factor important il reprezinta factorul “wow”, care sa reprezinte o experienta de neuitat! Allure Travel pune la dispozitie consultanta, planificarea si organizarea activitatilor destinate motivarii persoanelor in vederea atingerii unor obiective organizationale specifice. Aceste programe vizeaza produse turistice motivationale pentru:

 • Clienti/consumatori: programe personalizate, in functie de grupul tinta si individualitatea companiei; avantajele oferite asigura integrarea eforturilor de marketing (promovare, imagine companie sau marca, promotii etc.);
 • Dealeri: premii si recompense turistice;
 • Angajatii companiei.

Serviciile asigurate sunt:

 • cercetare / consultanta in vederea stabilirii obiectivelor, selectarea programului/premiului personalizat;
 • consiliere in vederea optimizarii serviciilor de comunicare si administrare implicate in aceasta activitate si a timpului
 • organizarea evenimentului de acordare a premiului;
 • optimizarea bugetului in functie de numarul participantilor, durata, valoarea pe care programul o va aduce;
 • organizarea programului
 • alegerea tipului de program, a destinatiei, rezervarea serviciilor, asigurarea documentelor de calatorie si a materialului informativ, etc.;
 • asistenta pe toata perioada derularii programului;
 • activitati de evaluare a programului etc.