a557f580065440a530ef28af81661967.jpg
d92302685d3435f2c973ad0c1fab9572.jpg
92d371bee5ea5007ea8231cf9f3f0b5b.jpg
45aa60f984152f7be69c1f33dc9d2b91.jpg

City Break
City Break

City Break

Ofertele se adreseaza celor care vor sa viziteze atat marile capitale ale batranului continent, cat si destinatii mai indepartate. Totul depinde doar de imaginatia ta: din metropolele Peninsulei Iberice (Madrid, Barcelona si Lisabona) trecand prin Paris, iar apoi prin capitalele imperiale ale Europei Centrale, spre Tarile de Jos si nordul vechilor vikingi.
Totodata propunem exploratorului inversunat o serie de destinatii inedite precum Moscova si Sankt Petersburg, Cairo, Dubai, ori, pe partea cealalta a oceanului, fascinantul New York.
Paris

Paris

Parisul este cunoscut drept ‘Orasul luminilor’ si isi merita pe deplin numele. Parisul este insa mult mai mult decat atat, este una dintre cele mai bune destinatii turistice, oferindu-i turistului tot ceea ce isi poate dori
View items...
Amsterdam

Amsterdam

Nicăieri în lume nu există un oraş atât de minunat precum Amsterdamul. Datorită canalelor, muzeelor faimoase în toată lumea şi arhitecturii istorice ametitoare, Amsterdamul este considerat drept unul dintre cele mai romantice şi frumoase oraşe din Europa.
View items...
Londra

Londra

O atractie turistica recenta, dar deja foarte populara este Ochiul Londrei, o roata uriasa de observare, localizata in Gradinile Jubileului, pe malul sudic. Structura de 135 de metri inaltime a fost construita ca parte a sarbatoririi noului mileniu in Londra.
View items...
Barcelona

Barcelona

Barcelona este si probabil va fi mereu de acum incolo sub puternica impresie a operei lui Antoni Gaudi. Pe langa operele sale arhitectectonice bine cunoscute in intreaga lume, Barcelona are de oferit turistilor care ii calca pragul o multime de alte obiective turistice.
Barcelona este cu siguranta o destinatie de vacanta ideala si datorita plajelor sale la Marea Mediterana. Atractiile si obiectivele turistice din Barcelona sunt foarte diversificate si in mod cert pot garanta o vacanta de neuitat, chiar si pentru cei mai pretentiosi turisti.
View items...
Praga

Praga

Praga este un oras plin de frumusete, care poate fi explorat zile, luni, sau chiar o viata intreaga. Orasul are farmecul lui in orice moment al anului.
Exista mereu ceva de facut si obiective turistice de vizitat, si este intotdeauna o placere sa te plimbi pur si simplu pe strazile Noului Oras, Vechiului Oras si Hradčany.
Puteti de asemenea vizita unele muzee sau galerii, sa iesiti din centrul istoric sau sa faceti o calatorie in afara Pragai.
View items...
Viena

Viena

Viena, capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec, fler si armonie unice in intreaga lume.
 
Orasul care se lauda cu o infrastructura de invidiat, este curat, sigur si asigura toata inspiratia de care ai nevoie pentru a descoperi aceasta parte minunata a Europei.
 
View items...
Madrid

Madrid

Madrid este un oras frumos, curat si plin de atractii si obiective turistice. Madrid este capitala Spaniei si isi respecta acest statut, oferind turistilor o paleta larga de muzee si atractii arhitectonice de care acestia se pot bucura pe parcursul unui city-break sau chiar al unui sejur ceva mai lung.
 
Cu piete incantatoare, cladiri impozante si muzee care pot concura cu orice captiala a lumii, Madrid isi asteapta vizitatorii cu bratele deschise. Madrid este un punct de atractie si pentru cei care nu vaneaza neaparat obiective turistice.
View items...
Roma

Roma

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea "orasul celor 7 coline"(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline ,Caelian si Aventine.
Cateva locuri pe care daca sunteti in Roma chiar si pentru o zi ar trebui sa le vizitati sunt : Phanteonul (loc sacru foarte vechi aducind aminte de grecia antica), Coloseumul (unde gladiatorii de pe timpuri se bateau spre deliciul publicului de atunci pina la moarte), fantana lui Trevi ( locul unde turistii arunca o moneda cu spate spre fantana punandu-si in acelasi timp o dorinta), Forumul din Roma ( centrul orasului Roma din antichitate).
View items...
Milano

Milano

Milano este numele aflat pe buzele oricui viseaza la un sejur in Italia. Minunata capitala a Lombardiei face parte dintr-un areal cunoscut ca Banana Albastra, unde se pare ca s-a inregistrat cea mai mare densitate a populatiei din intreaga Europa.

Cele 4 milioane de locuitori ai sai sunt astazi mandri de statutul lor milanez, caci ce poate fi mai frumos decat sa traiesti in capitala mondiala a modei si tot ceea ce te inconjoara sa imbine istoria, traditia si modernitatea intr-un mod de-a dreptul fascinant.

 
View items...
Istanbul

Istanbul

Fie ca ajungi pentru prima data in Istanbul, fie ca te intorci, fascinat de incredibilul farmec al unui oras unic, odata intrat in vartejul fostei capitale otomane simti ca treci pragul istoriei, ca esti prins in mijlocul unui misterios proces de contopire a civilizatiilor.
View items...
Lisabona

Lisabona

In timpul zilei, in Lisabona, viata inseamna relaxare in cafenelele din Bairro Alto si Alfama, plimbari la Castelul Sao Jorge si fortificatiile sale care domina orasul si ofera cea mai frumoasa priveliste asupra acestuia, sau prin Alfama, cartierul maur, vechi si norocos care a supravietuit unui cutremur.
In timpul noptii, barurile si restaurantele din Bairro Alto si Alfama sunt pline. In Bairro Alto se poate ajunge cu tramvaiul si este principalul loc de distractie pe timpul noptii – plin de baruri, cluburi, si localuri cu muzica braziliana si africana.
View items...
Alte orase

Alte orase

Meriti cateva zile de relaxare in care sa descoperi unele dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Hai cu noi intr-o minivacanta in Europa!
 
Iti propunem cele mai noi orase pentru a petrece un wekk-end de neuitat: Oslo, Copenhaga, Moscova, Geneva, Dublin, Venetia, Brugs, Verona, Cracovia, Luxemburg, Lyon, Goteborg, Tallinn, Edimburg, Stockholm, St. Petesburg, Riga, Helsinki...
View items...