a557f580065440a530ef28af81661967.jpg
d92302685d3435f2c973ad0c1fab9572.jpg
92d371bee5ea5007ea8231cf9f3f0b5b.jpg
45aa60f984152f7be69c1f33dc9d2b91.jpg

Despre Noi

Despre noi

(7 votes)
Written by 
 

Cine suntem

Allure Travel este expresia unei pasiuni - pasiunea de a calatori, de a descoperi, de a cunoaste oameni si destinatii noi...
Allure Travel este o agentie de turism tour-operatoare, cu experienta in acest domeniu de peste 10 ani oferind consiliere in domeniul turismului si servicii personalizate, avand la baza experienta, promptitudine, cercetare si informare continua.

Obiectiv

Misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri servicii de turism de inalta calitate si la cele mai convenabile preturi.
Oferim clientilor nostri o larga gama de oferte wellness, exotice, excursii si vacante, la mare, la munte, city break, sejururi, circuite, croaziere, bilete la meciuri si concerte, bilete avion, cazari individuale, chartere cu autocarul si avionul , vacante la schi, safari , parcuri de distractie ... in intreaga lume.

Garantia calitatii

Promisiunea noastra este ca vacanta ta Allure Travel va fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata. Angajamentul nostru este ca iti vom furniza servicii de neegalat, indiferent ca vorbim despre pachete de vacanta tailor made, special adaptate cerintelor tale ori de vacante predefinite care beneficiaza de un bun raport calitate pret. Ne angajam sa iti oferim orice destinatie dorita, fara agitatie, fara costuri ascunse si la tarife competitive. Ne angajam sa-ti oferim sfaturi de calatorie gratuite, sa raspundem prompt, sa punem in slujba ta expertiza si experienta noastra pentru ca tu sa poti avea evadarea perfecta. Promisiunea noastra este ca experienta unei vacante Allure Travel iti va oferi mai mult decat ai fi putut realiza pe cont propriu.

Alege sa calatoresti

O vacanta reusita incepe intotdeauna cu o consultanta bine fundamentata - turistii care inteleg importanta acestui lucru vor apela cu siguranta la serviciile Allure Travel.
Va invitam sa simtiti gustul libertatii, sa traiti bucuria de a putea explora lumea si de a savura fiecare clipa pe care o veti petrece in calatoria dumneavoastra.
Parteneri:

 
 
 
Jolly Tour Agency este o agentie de turism tour-operatoare, tanara si dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

Viziune
Serviciile Jolly Tour  Agency au la baza orientarea permanenta spre client prin oferirea  unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu dumneavoastra, in baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.
Misiune
 • Promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intâmpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turismul de petrecere a timpului liber si la cel de tip corporate;
 • Practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale, precum si la standardele nationale si internationale in domeniu;
 • Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice;
 • Asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei sau evenimentului clientilor nostri in cele mai bune conditii;
 • Recunoastera concurentei ca motor al dezvoltarii si al ridicarii nivelului de performanta si profesionalism pe piata serviciilor turistice autohtone, in vederea obtinerii unei pozitii reprezentative in acest mediu competitiv.
Strategie
La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.
Pornind de la aceste parteneriate suntem in masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.
- See more at: http://www.jollytour.ro/despre-noi.html#sthash.SjVvs13B.dpuf

Adela Ursu

Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Contact / Mai multe detalii

 • Adresa
  Str. Maior Ghe. Pastia nr. 10, Bl. 10
 • Oras
  Focsani
 • Judet
  Vrancea
 • Cod Postal
  620035
 • Tara
  Romania
 • Telefon
  +40.337.401.801
 • Mobil
  +40.756.346.827

Sa socializam